Sep 1, 2016, 12:42 AM

Предвечер с морето... 

  Poetry » Love, Landscape, Phylosophy
346 0 7

Предвечер с морето...

 

Горичка от камъчета

пясъчни стъпки

море от къдрички

ехове вълнички

прелитащи птички

залези от цветчета

приглушени песнички

дихания на Любовта

съдържащи Душата...

© Лили Вълчева All rights reserved.

Вдъхновено от морето, пейзажа, мира в душата, философията и една любов, в която дишам с него...
 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??