25.02.2011 г., 23:18 ч.

Преглъщане 

  Поезия » Друга
837 0 0

Понякога на себе си говоря,
упреквам се, сама се утешавам.
Нощем се прегръщам и преглъщам,
сърцето си разкъсвам и раздавам…

© Милица Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??