5.11.2011 г., 18:39 ч.  

Прегръдка 

  Поезия » Любовна
750 0 3

Прегръщам те и виждам

детска радост по твоето лице,

несметната усмивка на едно дете.

 

Прегръщам те и виждам

неизпълнени желания,

несбъднати мечти

за щастие, за живот.

 

Прегръщам те и пак

във твоя поглед  виждам

две бисерни искрици

как пламенно блестят.

 

Прегръщам те и виждам

неизречени слова,

напиращи навън, крещящи

за мъничко внимание,

за ласки, за любов.

 

© Александър Бушев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??