21.07.2021 г., 10:15 ч.

Прегръдка 

  Поезия » Любовна, Свободен стих, Друга
396 0 0

Кротко си седя на поляната

 

И те виждам в далечината.

 

Красив, нежен, мил, добре облечен.

 

Запътил си се към мен

 

и с твоето любезно поведение, аз те следвам.

 

Разпервам ръце,

 

с нетърпение очаквам твоята  нежна прегръдка.

 

Разумът казва: "изчакай малко",

 

а сърцето се приближава към тебе бясно.

 

Сърце глава не пита.

 

Усетих в теб лека сила и мека топлина,

 

която стоплиха моята душа.

 

Не ме пускай веднага,

 

защото не искам да спра

 

да бъда крехка и  добра -

 

като истинска жена. 

© Yoana Stamatova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??