24.01.2024 г., 23:11 ч.

Прегръдка 

  Поезия » Любовна
164 2 0

В прегръдката ми топла се унасяш,
звездите слизат пак при нас.
Със мен в съня си се понасяш,
към щастието си намерила компас.

© Мом Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??