Jan 24, 2024, 11:11 PM

Прегръдка 

  Poetry » Love
172 2 0

В прегръдката ми топла се унасяш,
звездите слизат пак при нас.
Със мен в съня си се понасяш,
към щастието си намерила компас.

© Мом All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??