Прегръдка.
Прегръдка тук - недопрегърната.
Целувка там - недоцелуната.
Сърдечни думи – неизказани.
Любов, омраза - от време смазани.
Затова пък множество
неща нищожни
запълват слепващо
живот убожество.
23.03.2011
софия
© Братан Всички права запазени