18.10.2008 г., 21:26 ч.

Прегръдката... 

  Поезия » Любовна
609 0 5
Прегръща ме зима
с нежност сурова -
страст размразена
сякаш огнена лава!
Снежна буря загръща ме
с преспи-мечтания,
ароматът на сбъдване
ме облича с желания.

Прегръща ме зима,
побеляла от спомени -
свежест незрима,
уют и спокойствие!

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??