14.05.2006 г., 11:59 ч.

Прегръщам те с изгрева 

  Поезия
2737 0 6
  • Прегръщам те с изгрева  нежно!
    Обхващам   твоето тяло,
    галя мислите,
    душата ти милвам копнежно,
    разпиляното събирам в едно цяло.
    В едно, като утрото,
    което е в слънцето
    толкова хубаво, топло, щастливо.
    Разпери ръце, ще те взема в сърцето,
    мястото за теб,
    което съм пазила е красиво!
    Не се страхувай от изгрева,
    вече няма сълзи.
    Не си спомняй минали рани,
    те са отминали.
    Виж как по хребета нежно пълзи
    слънцето, което ни прави щастливи.
    Нека бъдем в едно!
    Виж ,колко е прелестно!
    Прегръщай ме,
    с душа ме целувай!
    Да бъдем едно,
    Господи, колко е хубаво!
    Друго не искам.
    Сега ме обичай!


    Качвам изтрите си стихове.
    Може без оценки и коментари.
    Вие вече ме бяхте оценили.
    Благодаря ви!

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??