30.11.2007 г., 9:50 ч.

Прегърни ме 

  Поезия » Любовна
1083 0 18

Прегърни ме

 

Прегърни ме сега,
за последен път ме прегърни
и остани така,
докато има в огнището искри.
Не казвай нищо,
всичко вече сме си казали.
Догаря огъня в огнището
и то, от утре ще е празно.

 

Сърцето ми
ще пази обичта към тебе.
Душата ми
всякa нощ ще те зове.
Прегърни ме сега,
в огъня догарящ да погледнем,
а после тъмнина
ще ни прегърне за последно!

 

Ще тръгнеш утре,
ще бъде тихо, много, много
и вятър в празното огнище,
ще нашепва само сбогом....
                                          
....сбогом....

© Пепа Деличева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??