27.06.2019 г., 14:01 ч.

Прелива 

  Поезия » Друга
613 2 3

между прозореца и луната

се полюшва

силует на брезова клонка

като кичур коса между очите
моите
и твоите

от ръцете ми прелива
обич

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??