1.10.2008 г., 21:19 ч.

~Преливам в Мечта~ 

  Поезия » Любовна
596 0 2
 

Къде си ти сега?

Ревниво питане...

Нямам право на това.

Да бях го искала, но се натрапва.

 

 

Студен ли си в нощта?

Простичък въпрос.

Търсиш ли жена навред със мойто име...?

 

 

Мислиш ли поне малко...

 1% от това, което страдам аз?

Не те виня, но върни се... Моля те!

Отсъствието присъждаш

и цялата вина.

 

 

Помня всичко...

То е като снимка,

не искам да жълтее с всеки ден.

Погледа, устните, целувката...

Беше мой...

Макар за ден.

 

 

Има улици, в които се спъвам.

Има дни в които не грея...

Това са дните, в които те няма,

а те са безброй много... нали?...

 

 

Някаква песен искам да запея

и тайно да се свия сама.

Без да знам, че залата пълна е...

Пълна със теб - преливам в мечта!

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.

  • Къде си ти сега?

    Ревниво питане...

    Нямам право на това.

    Да бях го искала, но се натрапва.

    Напротив.Имаш право
  • Много хубав стих,Ваня!Поздрав!
Предложения
: ??:??