Паря ли...
изгарям ли те нежно,
усещаш ли искрите на жарта?
Прелъсти ме,
толкова копнежно!
Не гаси ме...
сподели страстта!
Изморих ли те?
Без дъх остана...
Бушувам с ярост на вълна!
С пулсираща,
ефирна пяна,
заливам трепетно плътта.
Потръпваш ли?
Аз те докосвам!
Палав вятър съм за теб.
Ненаситно,
жадно те изпросвам.
Няма начин
да се спрем!
© Людмила Нилсън Всички права запазени
Благодаря!