18.04.2017 г., 14:35 ч.

Прелюдия 

  Поезия » Любовна
280 1 1

Просто не знаят къде да се спрат, зажаднели очите ми,

от очите ти минават на устните, после – косите ти.

Коя част от лицето насреща ми първо да любят –

ще се спрат на една, но за друга веднага тъгуват.

Ще ги затворя затуй и ще пия ликът ти със пръсти,

ще рисувам по теб с докосване от нежност и лъст.

И щом е нетърпимо желанието да усетя вкуса ти,

ще отворя очи и ще утоля моите с твоите устни.

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

11/06/2016

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??