12.01.2011 г., 18:39 ч.

Премълчани думи 

  Поезия » Любовна
806 0 15

 

 

 

 

      ПРЕМЪЛЧАНИ ДУМИ



                    "Половинка и градус на изток.

                      Но не е от рая."


                                            Яна Кременска



Два живота далече от рая

ще сънуваш разплакани спомени.

И в съня си на глас ще ридаеш,

че си счупил на дните си стомната.


Два живота, тринайсет години

и сълзи след отречени спомени

ще са малко и няма да стигнат

да изтръгнеш на чувството корена.








© Мария Панайотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??