ПРЕМЪЛЧАНИ ДУМИ
"Половинка и градус на изток.
Но не е от рая."
Яна Кременска
Два живота далече от рая
ще сънуваш разплакани спомени.
И в съня си на глас ще ридаеш,
че си счупил на дните си стомната.
Два живота, тринайсет години
и сълзи след отречени спомени
ще са малко и няма да стигнат
да изтръгнеш на чувството корена.
© Мария Панайотова All rights reserved.