7.10.2007 г., 7:56 ч.

Преобърна всичко 

  Поезия
654 0 3
Дойде...
Като вятър разпиля косите ми...
и аз се смея, и празнувам,
че те имам...
Като буря преобърна дните ми...
Обсеби ме, цялата съм твоя...
Подарявам ти душатa,
сърцето, тялото и цялото си
същество.
Защото се нуждая от ласките ти
и топлата ти длан...
Защото виждам как ме гледаш,
как сърцето ти нашепва, че
желаеш да съм само твоя.

© Кристина Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??