Oct 7, 2007, 7:56 AM

Преобърна всичко 

  Poetry
720 0 3
Дойде...
Като вятър разпиля косите ми...
и аз се смея, и празнувам,
че те имам...
Като буря преобърна дните ми...
Обсеби ме, цялата съм твоя...
Подарявам ти душатa,
сърцето, тялото и цялото си
същество.
Защото се нуждая от ласките ти
и топлата ти длан...
Защото виждам как ме гледаш,
как сърцето ти нашепва, че
желаеш да съм само твоя.

© Кристина Славова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??