29.01.2023 г., 18:56 ч.

Прераждане 

  Поезия » Гражданска
114 0 2

Затворих миналото в клетка

и в настоящето се спрях.
Потиснах с вик страдална гледка
и към простора полетях.

 

Разбрах, не всичко е възможно
и няма връщане назад,
че утрото е превъзходно,
в душата ще си вечно млад.

 

С надежда гледам хоризонта,
годините си преброих.
Преборих дявола в живота,
за нов стремеж се преродих.

© Наташа Басарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??