Jan 29, 2023, 6:56 PM

Прераждане 

  Poetry » Civilian
119 0 2

Затворих миналото в клетка

и в настоящето се спрях.
Потиснах с вик страдална гледка
и към простора полетях.

 

Разбрах, не всичко е възможно
и няма връщане назад,
че утрото е превъзходно,
в душата ще си вечно млад.

 

С надежда гледам хоризонта,
годините си преброих.
Преборих дявола в живота,
за нов стремеж се преродих.

© Наташа Басарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??