28.02.2010 г., 18:46 ч.

Прераждане 

  Поезия
723 0 7

Прераждане

 

Изсипва се от облака дъжда,

посипва ми косите - свеж и хладен,

и сякаш в миг дъждовната вода

превръща се във бяла морска пяна.

 

И улицата кална, и града

превръщат се във пясък, в морски замък,

във приказка красива, а света

разбива своето сърце от камък.

 

И чувствам как достигам до брега,

за моите невинни стъпки жаден,

тъгата скривам в морската вода

и бавно към звездите се отправям.

© Илияна Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??