7.08.2012 г., 22:38 ч.

Прероден 

  Поезия » Любовна
556 0 3

ПРЕРОДЕН

 

Звезди ли са очите ти големи,

небесна ли е твойта красота,

че раждат се в сърцето ми поеми

и блика като песен любовта?

 

Понесен от вълшебната омая,

от слънчевата ти любов пленен,

дали съм в рая приказен - не зная,

но сигурно във Бог съм прероден!...

© Радко Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??