Aug 7, 2012, 10:38 PM

Прероден 

  Poetry » Love
557 0 3

ПРЕРОДЕН

 

Звезди ли са очите ти големи,

небесна ли е твойта красота,

че раждат се в сърцето ми поеми

и блика като песен любовта?

 

Понесен от вълшебната омая,

от слънчевата ти любов пленен,

дали съм в рая приказен - не зная,

но сигурно във Бог съм прероден!...

© Радко Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??