12.04.2009 г., 20:19 ч.

Пресечна точка 

  Поезия » Философска
743 0 30

 

                     Пресечна точка


В една пресечна точка пригвоздени,
с разпънати от страст души,
(дори не точка - клада на горене)
със свой сюжет за обич ни шепти

една Любов със образа Божествен -
пътеката и - бяла светлина
и няколко Луни естествено
пресякоха я - с образ на Жена...

Но някога пропадаш в невъзможие -
и даже и да си голям талант,
една Надежда бледа от тревожност -
съзря в противника си контравариант...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??