27.04.2011 г., 22:43 ч.

Пресолена гозба 

  Поезия » Друга
634 0 1

Хапнах

от гозбата ви

и ми загорча...

Защо cте ги подправили така

тези стихове

с толкова фалш и фанфари?

И как ви хрумва да пишете за дъга,

когато навън вали

кал и фарс на парцали"?!!

...

Посолих

подобаващо

(с рязка критика и остри слова)

манджата в свойта паница

и опитаx отново:

Какво пък,

на мен ми е вкусно така -

когато знам какво ям,

макар и да не е благо... много.

...

Е, да ви е вкусно, 

хапнете и вие сега!

Какво, изглежда ви гнусно?!

Ами това е - животът без похлупак...

© Вечерница или Зорница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??