16.01.2010 г., 15:49 ч.

Претръпнах 

  Поезия
1035 0 2

Търсих начин да се справя,
но проблемите се трупаха като сняг,
опитах счупеното да поправя...
донякъде успях...

Вече не боли и не ми пука,
по навик капят сълзите,
сега аз изхвърлям боклука,
бях... но не съм от добрите.

Не ми определяй правила -
спазвам единствено своите,
лесно се пада от върха.
Ето, че си разменихме ролите.

Гневно, хапливо те срелвам,
улучих, а дори да не личи.
Ще те виня и ще те упреквам,
докато раната не спре да кърви...

© Надето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??