14.06.2021 г., 10:36 ч.

Превантивно! 

  Поезия
277 1 4

Ще заменим ли свободата си за грижа?

Посипани в очите обещания

говорят, че за здравето си струва

да си покорен, спазил разстояния,

но болката във тебе кой ли чува?

 

Да, сляп е този който те потиска,

душата ти ранена боледува.

Системата поклон ще ти изиска.

Не забравяй, свободата колко струва!

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??