19.10.2015 г., 17:57 ч.

Превърни се в магия 

  Поезия » Любовна
452 0 0

Превърни се във остров,  да избягам,

когато от безпътица изгубвам следата.

Превърни се в оазис, където отивам

и когато за ласки съм жадна,

 с теб да заспивам.

 

Превърни се във вино,   да те изпия,

когато искам да съм пияна до забрава.

Превърни се в пустиня, в която да скитам

и под жаркото слънце,

 от любов да умирам.

 

Превърни се във вятър,  с теб да полетя,

когато не искам да газя в калта.

Превърни се във буря, с която танцувам,

защото обичам

с теб да лудувам.

 

Превърни се в стихия, за да се смиря,

когато от болка душата е скъсана струна.

Превърни се в магия, която лекува

и като нежна луна,

 да те целувам.

 

***   ***   ***

© Дора Трифонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??