7.04.2008 г., 16:27 ч.

Превърза дни, оголени от рани 

  Поезия » Любовна
766 0 24
В хаоса са мислите и, неизтляли
все още в себе си онази синева,
която в зениците му тя намери
и от очите скри дори съня.

Превърза дни, оголени от рани
и болката им вече не кърви.
Една от тях остана да я пари -
в сърцето още тихичко тупти.

Уверена...  до нея щом застане,
то болката ще бъде в пепелта -
посипана, като онази рана,
от другите получена след обичта.

Сърцето и превързва го със обич
и не проплаква, а запява то.
И трелите му се извиват нависоко,
понесени от полъха на Любовта.

© Петя Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??