20.04.2007 г., 1:07 ч.

през мечтите ... 

  Поезия
703 0 15


Обич моя, непокорна,
стига се бунтува,
като вихър с буен порив
през звездите плуваш.

Като огън във небето
святкаш - изгори ме...
С пламъците на сърцето
кършиш всички зими.

Обич моя, неподвластна
на сплетни и клюки -
завърти ме, да израстна
до върха на лудост...

В настояще непрестанно
нощ краде слънцата -
в сливането със безкрая
дай ми светлината...

Обич моя... недосегната,
жажда - нeпресъхваща!
Някога ще те намеря...
През мечтите тръгнах.

© Дакота Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??