19.10.2022 г., 13:00 ч.

През Месинджър 

  Поезия » Любовна, Авторска песен
204 3 3

        

     През Месинджър

 

–Говори ми за любов!

Говори ми и не спирай!

–Не, не съм готов,

грешно ти не ме разбирай!

 

–Може да си прав, уви!

С разума си те разбирам.

Но сърцето ме боли,

тебе с него преоткривам.

 

–Времето пред нас е знай,

аз изпращам ти целувка!

–Може би е грешно, знай,

но прилича на преструвка!

 

–Все за теб си мисля аз,

не отваряй стара рана!

–Говори ми за любов,

нищо друго не остана!

 

           Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??