–Говори ми за любов!
Говори ми и не спирай!
–Не, не съм готов,
грешно ти не ме разбирай!
–Може да си прав, уви!
С разума си те разбирам.
Но сърцето ме боли,
тебе с него преоткривам.
–Времето пред нас е знай,
аз изпращам ти целувка!
–Може би е грешно, знай,
но прилича на преструвка!
–Все за теб си мисля аз,
не отваряй стара рана!
–Говори ми за любов,
нищо друго не остана!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.