29.07.2008 г., 23:31 ч.

През ноември 

  Поезия » Любовна
592 0 8
 

През ноември ще те забравя.

Това е новият ми срок,

който на душата си давам -

да свали пиедестала ти на Бог.

 

До ноември ще те изтрия

и всички спомени ненужни,

свързани с теб, ще убия.

Всичко твое ще ми е чуждо.

 

През ноември няма да копнея

да те срещна отново някой ден.

През ноември вече ще живея,

обичайки само мен.

 

През ноември ще се сбогувам

и ще тръгна сама напред,

точно, когато ти празнуваш -

това, че ставаш на двайсет и пет.

 

Ще имам ли сили обаче,

питам се и не си отговарям.

През нoeмври нищо няма да значиш.

Но сега сме още януари.

 

                        30.01.2002 г.

                        гр. Бургас

© Събина Брайчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??