28.08.2013 г., 21:43 ч.

През облаци ме гледаш 

  Поезия » Философска
681 0 1

По пясъка следите,

на влюбени мечтите

и шумната игра -

морето си прибра.

 

***

След теб остана болка необятна -

и спомен от усмивка лятна...

 

***

През облаци ме гледаш,

по хладна утрин стъпваш -

елегантно ми напомняш, лято,

че си тръгваш...

 

© Теодора Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??