Aug 28, 2013, 9:43 PM

През облаци ме гледаш 

  Poetry » Phylosophy
736 0 1

По пясъка следите,

на влюбени мечтите

и шумната игра -

морето си прибра.

 

***

След теб остана болка необятна -

и спомен от усмивка лятна...

 

***

През облаци ме гледаш,

по хладна утрин стъпваш -

елегантно ми напомняш, лято,

че си тръгваш...

 

© Теодора Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??