10.01.2024 г., 17:21 ч.

През огън 

  Поезия » Любовна
159 2 3

През огън ще премина
и тебе ще намеря, 
през тръни ще се влача, 
до теб ще стигна... 
Вòди ме чувство –
като стихия, 
огнена магия, 
но огънят до тебе гасне
и се превръща в
жарава, 
която свети и 
само топлина ти дава!

 

© Людмила Данова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Аз имам теб. Без теб ще бъда пак каквото бях: последният бедняк »

24 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??