През огън ще премина
и тебе ще намеря,
през тръни ще се влача,
до теб ще стигна...
Вòди ме чувство –
като стихия,
огнена магия,
но огънят до тебе гасне
и се превръща в
жарава,
която свети и
само топлина ти дава!
© Людмила Данова All rights reserved.
The work is a contestant:
Аз имам теб. Без теб ще бъда пак каквото бях: последният бедняк »