19.04.2021 г., 19:43 ч.

При малките хора 

  Поезия » Друга
660 1 7

От Млечния път се отбих до Земята,

хареса ми нейното синьо небе

и малките хора със име - децата,

които невинно обичат, с' сърце.

 

Обикнах и аз, без да искам, простора,

където на изток изгрява деня

и врекох се тайно в малките хора,

забравих за пътя към нова звезда.

 

Родих си нетленна, красива мечта

и аз, като моите мънички хора,

да бъда безсмъртен на тази Земя,

надежда да сея в простора.

 

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??