12.01.2005 г., 18:04 ч.

При мен 

  Поезия
820 0 0
Като, че ли
си сбъркал времето.
Летиш назад,
летиш напред…
А днес???
Хвани макар и миг,
за стремето
и в него остани -
при мен…

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??