22.01.2021 г., 8:02 ч.

При теб изпратих цялата душа 

  Поезия » Любовна, Строги форми
535 2 10

Харесвай моя стих, но ти не бива

във мене да се влюбваш. Не, недей!

Обичай само него, с него грей

и само с него ти ще си щастлива.

 

Не чакай мен. Това не ти отива.

За римите единствено копней.

Чрез звуците им истински живей,

защото тебе правят по- красива.

 

За мене, моля те, ти не мечтай.

Аз странник съм, скиталец непознат.

Но песните за теб са... Пожелай -

 

и винаги ще бъдат в твоя свят.

Не си представяй мен, ще е лъжа.

При теб изпратих цялата душа.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??