Не ме попита как е тук, без теб,
и как се справям, как минават дните.
Живот кипи, но малко е нелеп.
И тегли ме отново към скалите.
Не ме попита и дали, море,
дали ще мога да дочакам лятото.
Но знаеш, че при теб ми е добре
и пак ще дойда с полъха на вятъра.
Щом грабнат ме солените вълни
и тялото ми топлина облее,
макар за седмица или за дни
душата ми отново ще запее…
Веси_Еси (Еси)
© Еси Всички права запазени