7.07.2018 г., 22:13 ч.

Прием 

  Поезия » Пародии, Авторска песен, Друга
740 0 4

Днес за мен беше специален ден, 

защото ме приеха в училището, 

което исках толкова много, 

там ще започне новият ми живот.

 

Там е езикова гимназия, 

там ще се запозная с нови хора, 

ще стана нов човек без проблеми, 

ще живея и ще се науча на самостоятелност. 

 

За мен това е от изключителна важност, 

колкото и спънки да имах по пътя аз успях , 

бях силна и се надявам там да се справя ,

вярно в началото ще ми е трудно, но ще успея .

 

Аз мога , защото съм силна , борбена и накъсана , 

аз знам , вярвам и обещавам да не се откажа , 

вярно че ме искаха в много училища но моето 

е това, защото там ми остана сърцето !

 

Благодаря за  вниманието! 

 

© Хриси Миланова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??