19.04.2011 г., 21:35 ч.

Приеми ме, Любов 

  Поезия » Любовна
1380 0 45

 

 

Приеми ме, Любов,

не оставяй да мръзна отвънка,

много трудно дойдох

и адреса ти сто пъти бърках.

 

Разминавах се с теб,

гонех вятъра, рейса, Михаля,

исках да е наред

този свят, уморих се накрая.

 

Приеми ме, Любов,

свърших всичките спешни задачи,

а без тебе животът

е пир - с лимонада обаче.

 

Малко и остарях,

те, годините – спринт на финала,

но не искам със грях

да си ида, че не съм те видяла.

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??