13.06.2008 г., 9:50 ч.

Приказка 

  Поезия
533 0 5

Приказка

През всичките години на копнеж,

на болки, срещи и раздели,

съм била сигурна,

че нявга ще прозреш,

че съществува океан -

от мен измислен и създаден.

В тайните му дълбини,

на тъмно и на тихо,

живее същество,

наречено Любов.

И него аз съм го измислила.

С мисълта за теб

аз дадох му живот.

Макар на скрито,

макар и малко тъжно,

то диша и живее зарад теб.

Измислено с една едничка мисъл,

че любовта е океан,

а океанът е Любов.

© Маргарита Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??