13.09.2008 г., 22:02 ч.

Приказка за есента 

  Поезия
1319 0 2

Есента прегръща ме

със студените си длани.

Целува ме с

тъжните си устни.

Сърцето ми обвива

в самота.

Чакам те

да дойдеш.

Чакам те

от миналата есен.

Чакам те

да ме обичаш.

Чакам те

просто да я спреш.

© Александра Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Сигурно ще дочакаш
  • Пожелавам ти да не го чакаш дълго.

    Отново един хубав стих от теб, има емоциЯ!
Предложения
: ??:??