20.03.2008 г., 7:56 ч.

Приказка за лека нощ 

  Поезия » Любовна
844 0 1
 

Приказка за лека нощ

 

Аз искам да ти пожелая лека нощ,

окъпана във хиляди звезди,

завила нежно слънчевите дни,

погалила те с ласки от любов.

 

Помолих утрото добро

да те събуди със усмивка.

И шепнешком от топлото легло

да те покани на закуска.

 

Денят ти бодър обеща

да те зарадва със живот -

тъй искрен, ведър и готов

да преоткриеш пак света.

 

А вечерта очаквам аз

да подариш на мен, с надежда

ще чакам твоя нежен глас

във бледо алена одежда.

© Лили Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??