4.02.2008 г., 16:45 ч.

Приказка за любовта. 

  Поезия » Любовна
699 0 1

Приказка за любовта
Приказка вълшебна е любовта.
Всички я прочитат все някога.
Където и да си по света,
тя ще те намери
и с любовна стрела ще те уцели.

"Случайно" някой ти я разказва
и без да пита, в нея те вкарва.
Сякаш друг човек ставаш.
В измислен свят заживяваш.

Но успокой се! Няма все да е така.
Постепенно идва горчивата тъга.
Много ще те боли,
сълзи ще рониш ти,
но и за щастието трябва някак си да се плати.

Приказката прекрасна
за теб сега е ужасна.
В миг отваряш очи
и самата реалност виждаш пред себе си.

© Йоанна Конова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??