4.12.2007 г., 22:38 ч.

Приказка за увода и тезата 

  Поезия » Хумористична
897 0 2
Започвам от тезата, нямам сили за увод,
уводът го няма, тръгна си.
Уводът намери своя теза,
и започна да я доказва.
Сега аз съм антитезата, но спокойно
и тя ще стане, и ще дойде след мене
другата да доказва.
А дали ще има още антитези?
Това само времето ще покаже,
стига да не се съберем антитезите
и да го превърнем в заключение.

© Жени Данева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Миличка, идейката много ми допадна...
    Поздрав за интересния стих!
  • поздрав!- замисли ме
Предложения
: ??:??