18.11.2008 г., 8:33 ч.

Приказката се повтаря 

  Поезия » Любовна
555 0 2
 

Ето, приказката се повтаря

и ето, пак вървя към теб,

тупти сърцето без да се умаря

и разпитва за твоето навред.

 

И ето, пак с тебе си мълчим,

пак долавям беглия ти поглед,

и пак не можем да си споделим

сърцата огън ли са или лед.

 

И пак ще остана аз сама,

пак ще бъда неразбрана,

и пак ще си спестя една сълза

от моята не голяма рана.

 

И слабост ще си ми останеш ти,

и утре пак ще се отричам,

но после пак ще те добавям в мечти

и само пред себе си ще ти се вричам.

 

 

 

                                   `eFm1

© Евита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря aми справям се
  • личи нещо необикновенно тука.ако си ги мислиш сама евала.браво.на 15 години си а използваш много хубави думи.маи по литература си добра.браво
Предложения
: ??:??