21.05.2007 г., 13:46 ч.

Приказката свърши  

  Поезия
689 0 4

Приказката свърши


Нима аз мога да забравя присвити

тези две очи как гледат мен.

Ръцете ти, невидимо обвити,

по-нежно галят от сатен.

Във всеки мой сън си пак до мене,

макар от друга вече запленен.

Животът ми е бяг, движение.

Как времето да спра дори за ден?!

И отново на измислен остров

вълшебство непокорно да внесем.

Знам, приказката свърши просто.

Но любовта не можем да спрем!

© Теди Савчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??